Over ons

Jos Vermeulen, onderhouds- en bestratingsbedrijf is gevestigd in Budel, gemeente Cranendonck. Wij zijn ook werkzaam in de omliggende gemeenten en dorpen zoals Maarheeze, Gastel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Weert, Nederweert, Eindhoven, Valkenwaard, Heeze-Leende. Niets is ons te ver. Jos Vermeulen onderhouds- en bestratingsbedrijf werkt voor zowel bedrijven als particulieren.

Kwaliteit en service staan op de eerste plaats en dat onderscheidt Jos Vermeulen onderhouds- en bestratingsbedrijf van andere bedrijven. Een tevreden klant is erg belangrijk, daarom wordt altijd in overleg de situatie bekeken en besproken, waarbij advies gegeven wordt en ideee╠łn aangereikt.

Los of totaalpakket

Indien gewenst, wordt er een totaalpakket geleverd, van grondwerk, het leveren en afvoeren van materialen, tot bestraten of herbestraten. Voor schuttingbouw, rioolwerken, dakgootreiniging, tuinonderhoud en het plaatsen van straatmeubilair bent u bij Jos Vermeulen onderhouds- en bestratingsbedrijf op het juiste adres. Wij zijn ook specialist in sierbestrating.

Minigraaf werken

Wij zijn in het bezit van een minigraafmachine voor al uw graaf-, breek- en sloopwerk. Doordat deze minigraafmachine kan worden ingekort kan hij door een doorgang van minimaal 0.75 m. Dit houdt in dat hij door de deur van uw garage/berging of smalle doorgang gaat.